Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

Хакерська атака на "інформаційні ресурси" МТСБУ

Дата публікації: 2022-01-17

#

Хакерська атака на "інформаційні ресурси" МТСБУ. Тимчасово не працюють сервіси онлайн реєстрації полісів ОСАГО та "Зелена картка".


Повідомляємо, що 14.01.22 на сайт "Моторно транспортного бюро України" була здійснена хакерська атака. В наслідок чого не можливо оформити ОНЛАЙН поліси: ОСАГО та "Зелена карта". 


За даними офіційного сайту МТСБУ (посилання) повідомляється, що "інформаційні ресурси Бюро були піддані масштабній хакерській атаці. Відповідна заява передана спеціальним державним службам по боротьбі з кіберзлочинністю для проведення розслідування. Зараз виконуються роботи з відновлення роботи сервісів МТСБУ, які планується завершити у найкоротший термін."


Також важливо зазначити, що у зв'язку з цим відображення полісів в додатку "Дія" відбувається не коректно. Після відновлення всіх функцій МТСБУ - данні автоматично відкоректуються. 


Як придбати поліс ОСАГО або "Зеленої картки"?

Наразі ви можете придбати паперовий страховий поліс ОСАГО або "Зеленої картки" та отримати його в офісі страхової компанії або представництві (контакти). Також, можлива відправка полісу кур'єрськими службами в будь-який куточок України.