Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

Insurance TOP підсумки 2016 року

Дата публікації: 2017-04-11

11 квітня 2017 року відбулася важлива та очікувана подія на страховому ринку України - підведення підсумків роботи страховиків за 2016 рік згідно ренкінгів Insurance TOP.


Раді повідомити, що страхова компанія UTICO чергового разу підтвердила свої сильні ринкові позиції та приналежність до числа лідируючих гравців страхового ринку України. Зокрема, наша компанія увійшла до ТОП-25 страховиків за обсягами сплачених страхових відшкодувань клієнтам, з показником у 71,5 млн. грн. та приростом обсягів виплат майже на 40%.


Крім того, компанія чергового разу підтвердила свої лідерські позиції, увійшовши до ТОП-5 гравців ринку страхування відповідальності автовласників за системою "Зелена картка".


Обсяг зібраних страхових платежів за цим напрямком минулого року склав 124,9 млн. грн. проти 45,2 млн. грн. у 2015 році. UTICO є другою за рівнем виплат на ринку страхування "Зеленої картки" з показником 36,2%, що також доводить нашу надійність як провайдера послуг зі страхування відповідальності автовласників, подорожуючих за кордон. 


Ми дякуємо за довіру всім Клієнтам та Партнерам, що співпрацюють з нашою компанією. Саме завдяки Вам ми досягаємо таких високих результатів.