Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

UTICO лідерів рейтингу Гроші

Дата публікації: 2017-04-21

Ми раді повідомити всіх, особливо Клієнтів і Партнерів, що наша компанія знову увійшла до рейтингу надійності журналу "Гроші", що опублікований у черговому номері видання від 20 квітня 2017 року (№8).


UTICO посіла 13-те місце в рейтингу найбільш вартих довіри за думкою експертів журналу. І ми вважаємо, що це надзвичайно щасливе число для страховика :) Більш того, висока незалежна оцінка видання - це ще один стимул для подальшого розвитку, вдосконалення бізнес-процесів та продовження нарощування обсягів виплат, прискорення термінів розгляду страхових справ.


"Звичайно, нам ще багато чого потрібно зробити для того, щоб входити у ТОП-рейтинги не лише за фінансовою стійкістю, але й за показниками сервісу та клієнт-орієнтованості. Зокрема, ми намагаємося скоротити терміни виплат і розгляду складних та спірних справ, вдосконалити документообіг і покращити певні комунікаційні процеси. Але можна бути впевненими, що наша компанія докладе усих зусиль, щобпідвердити такі високі оцінки в очах клієнтів та всіх, хто співпрацює з командою UTICO", - так прокоментувало рейтингову оцінку керівництво компанії.


Більше інформації про рейтинг, його методологію та склад учасників можна дізнатися тут: http://dengi.ua/archive/magazine/297622-Rejting-nadezhnosti-strahovyh-kompanij