Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

ТОП-15 за обсягами виплат автоцивілки

Дата публікації: 2016-11-21

Як повідомляє портал страхових новин та аналітики Forinsurer, компанія UTICO увійшла до ренкінгу ТОП-15 страхових компаній України за обсягами виплат, а також до ТОП-10 кількістю врегульованих страхових справ з "автоцивілки" - обов'язкового страхування відповідальності автовласників. Компанія врегулювала майже 1 000 справ за 3 місяці та сплатила понад 8 млн. грн страхових відшкодувань. Це офіційна статистика - ренкінг складено фахівцями МТСБУ за підсумками 3-го кварталу 2016 року. 


"Нам дуже приємно, що нарешті наші зусилля щодо кардинальної зміни стратегії компанії на ринку обов'язкового страхування відповідальності автовласників дають свої результати і стають помітними не лише команді "UTICO" та нашому найближчому оточенню - клієнтам і партнерам. Вони вже фіксуються у загальнонаціональних ренкінгах та офіційних звітах галузевих об'єднань страховиків.


І якщо за якісними критеріями, зокрема, термінами врегулювання страхових справ, ми поки що серед аутсайдерів ринку (в ситуації активного погашення клієнтської заборгованості це цілком очікувано), то за обсягами сплачених відшкодувань наша компанія вже увійшла до числа лідерів. Завдяки ренкінгу всі зацікавлені можуть побачити, що "UTICO" не просто декларує зміни у своїй стратегії, але й активно впроваджує їх - за 3 місяці третього кварталу ми врегулювали 969 справ, в середньому це 16 справ щодня. Сподіваємося, що із таким темпом ми дуже скоро станемо одними з лідерів не лише за обсягами, а й за якістю врегулювання. А поки що хочу ще раз подякувати усім нашим клієнтам за їх толерантність та лояльність до компанії - ми робимо все, щоб відповідати Вашим очікуванням", - прокоментував новину Сергій Сторчевий, заступник голови правління СК "UTICO".


Детально ознайомитися з ренкінгом можна за посиланням: http://forinsurer.com/news/16/11/18/34537