Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

Повідомлення про виникнення особливої інформації емітента

Дата публікації: 2014-09-22

Повідомлення про виникнення особливої інформації (інформації про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю) емітента

І. Загальні відомості

1. Повне найменування емітента: Приватне акцiонерне товариство "Українська транспортна страхова компанiя."

2. Код за ЄДРПОУ: 22945712

3. Місцезнаходження: 01033 м. Київ, вул. Саксаганського, 77

4. Міжміський код, телефон та факс: 0443039770, 0443039772

5. Електронна поштова адреса: [email protected]

6. Адреса сторінки в мережі Інтернет, яка додатково використовується емітентом для розкриття інформації: https://www.utico.ua

7. Вид особливої інформації або інформації про іпотечні цінні папери, сертифікати фонду операцій з нерухомістю: Відомості про зміну складу посадових осіб емітента

ІІ. Текст Повідомлення

Наглядовою радою Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення відсторонити з 31.08.2014 р. від виконання повноважень Голови Правління Товариства Пішакову Галину Володимирівну на строк до обрання нового Голови Правління. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення Наглядової ради від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебувала на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Наглядовою радою Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати тимчасово виконуючим обов'язки Голови Правління Товариства Чаплигіна Костянтина Миколайовича з 01.09.2014 р. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення Наглядової ради Товариства від 30.08.2014 р. Строк, на який обрано, - до обрання нового Голови Правління. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - Головний спеціаліст першого інспекційного відділу (м. Київ) інспекційного департаменту Державної комісії з регулювання ринків фінансових послуг України; Заступник начальника першого інспекційного відділу інспекційного департаменту Держфінпослуг; Начальник першого інспекційного відділу інспекційного департаменту Держфінпослуг; Начальник відділу інспектування страховиків та страхових посередників управління інспекційного департаменту Держфінпослуг; Заступник начальника другого інспекційного відділу на ринку страхування департаменту страхового регулювання та нагляду Національної комісії, що здійснює державне регулювання ринків фінансових послуг; Начальник відділу позапланових перевірок та внутрішнього контролю контрольно-ревізійного управління Виконавчої дирекції Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства Люліна Анатолія Миколайовича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебував на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства Власова Ігоря Олександровича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 93,2756%, розмір пакета акцій Товариства - 1137987 простих іменних акцій. Строк, протягом якого перебував на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства Ковальчука Романа Володимировича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебував на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства Засульського Миколи Володимировича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебував на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження члена Наглядової ради Товариства Кєстутіса Богдонавічюса. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебував на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати членом Наглядової ради Товариства Власова Ігоря Олександровича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 93,2756%, розмір пакета акцій Товариства - 1137987 простих іменних акцій. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - заступник директора з економіки, член наглядової ради. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати членом Наглядової ради Товариства Чорноморченко Євгена Анатолійовича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - фінансовий директор. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати членом Наглядової ради Товариства Виштака Олександра Анатолійовича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - фінансовий директор. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати членом Наглядової ради Товариства Полянського Павла Миколайовича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - підприємець. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.

Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати членом Наглядової ради Товариства Ковальонка Ігоря Павловича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - директор. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.

Наглядова рада Товариства 30.08.2014 р. прийняла рішення обрати Головою Наглядової ради Власова Ігоря Олександровича. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення Наглядової ради Товариства від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 93,2756%, розмір пакета акцій Товариства - 1137987 простих іменних акцій. Строк, на який обрано, - до переобрання. Інші посади, які обіймав протягом останніх п'яти років, - заступник директора з економіки, член наглядової ради. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення достроково припинити повноваження Ревізора Товариства Денисенко Тетяни Вікторівни. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, протягом якого перебувала на посаді, - 2 роки. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


Позачерговими загальними зборами акціонерів Товариства 30.08.2014 р. прийнято рішення обрати Ревізором Товариства Секер Ірину Володимирівну. Згоди на розкриття паспортних даних не надано. Підстава такого рішення - рішення позачергових загальних зборів від 30.08.2014 р. Частка, якою володіє в статутному капіталі Товариства, - 0%, розмір пакета акцій Товариства - 0. Строк, на який обрано, - 3 роки. Інші посади, які обіймала протягом останніх п'яти років, - головний бухгалтер. Непогашеної судимості за корисливі та посадові злочини не має.


III. Підпис

1. Особа, зазначена нижче, підтверджує достовірність інформації, що міститься у повідомленні, та визнає, що вона несе відповідальність згідно із законодавством.


2. Т.в.о. Голови Правління                                                                                  Чаплигін К.М.

22.09.2014