Сплачуємо за своїми зобов’язаннями

Шановні акціонери!

Дата публікації: 2016-03-24

Приватне акціонерне товариство «Українська транспортна страхова компанія.» (надалі – ПрАТ «УТСК» або Товариство) повідомляє Вас, що чергові (річні) Загальні збори акціонерів Товариства відбудуться 29 квітня 2016 року о 11 год. 00 хв. в приміщенні ПрАТ «УТСК», що розташоване за адресою: м.Київ, вул.Саксаганського, буд. 77, другий під’їзд (вхід з двору), другий поверх, кімната, 1.

26 квітня 2016 року (24 год. 00 хв.) визначено як дату складання переліку акціонерів - власників іменних цінних паперів Товариства, які мають право брати участь у засіданні чергових (річних) Загальних зборів акціонерів ПрАТ «УТСК» 29 квітня 2016 року.

 

Порядок денний зборів:


І.

Обрання лічильної комісії для здійснення підрахунку голосів на загальних зборах акціонерів;

ІІ.

Розгляд Звіту Правління Товариства про результати фінансово-господарської діяльності Товариства за 2015 рік та прийняття рішення за наслідками розгляду цього звіту. Визначення напрямків розвитку та планів на 2016 рік;

ІІІ.

Розгляд Звіту Наглядової ради за результатами діяльності у 2015 р.;

IV.

Про припинення повноважень членів Наглядової ради Товариства;

V.

Про обрання членів Наглядової ради Товариства;

VІ.

Про затвердження умов цивільно-правових договорів, що будуть укладатися з членами Наглядової ради Товаритсва, встановлення розміру їх винагороди, обрання особи, яка уповноважується на підписання договорів з членами Наглядової ради.

VІІ.

Розгляд Звіту Ревізора щодо фінансової звітності Товариства за 2015 р. та прийняття рішення за наслідками розгляду цього звіту;

VIIІ.

Затвердження річного звіту Товариства за 2015 р.;

ІХ.

Порядок розподілу прибутку (покриття збитків) Товариства за 2015 р.;

Х.

Внесення змін до статуту Товариства.

Реєстрація акціонерів почнеться 29 квітня 2016 року о 9 годині 30 хв. і закінчиться о 11 годині 00 хв. Для реєстрації та участі у зборах при собі необхідно мати паспорт або документ, що посвідчує особу, представники акціонерів - паспорт або документ, що посвідчує особу, та доручення на передачу їм права участі у загальних зборах акціонерів, оформлене згідно з чинним законодавством України.

З документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного можна ознайомитися за місцезнаходженням Товариства: м.Київ, вул. Саксаганського, буд. 77, другий під’їзд (вхід з двору), другий поверх, кімната, 1 (у робочі дні тижня, з 14-00 до 18-00).

У день роботи Зборів - 29 квітня 2016 року – акціонери ПрАТ «УТСК» можуть ознайомитись з документами, необхідними для прийняття рішень з питань порядку денного у місці проведення Зборів.

 

Голова Правління

ПрАТ «УТСК»                                                                                                                                 О.В. Руденко